Bestellen

Op de overzichtelijke webshop van GoudFoods kunt u eenvoudig uw producten bestellen. Kwaliteit en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Wij stellen het dan ook op prijs om vooraf kennis met u te maken, zodat wij weten wie onze klant is, en u weet wie uw leverancier is. Neemt u hiervoor telefonisch, of per e-mail, contact met ons op voor een afspraak.

Dit is uiteraard geen verplichting, wilt u direct uw bestelling plaatsen, maakt dan een account aan. Hiervoor dienen onze Nederlandse klanten een KVK-nummer op te geven en onze Belgische klanten een BTW-nummer. U ontvangt dan een bericht van ons om uw bestellingen te kunnen plaatsen.

Als u uw bestelling voor 23.00 uur plaatst, bezorgen wij uw bestelling de volgende dag, of op de door u aangegeven datum. Op zondagen en Nederlandse feestdagen bezorgen wij niet.

Bestellen op onze website is dus zo gedaan, u kunt eenvoudig uw bestellijsten aanmaken voor terugkerende bestellingen, wel zo makkelijk. U vult dan met een paar klikken uw winkelwagen, en wij zorgen voor de levering op de door u gewenste datum.